Sugeng Rawuh

monggo, kulo aturi pinarak wonten blog kulo.

lenggahan ing papan empuk, eyop, lan ngadep komputer sak pacitane (kopi nasgitel, jadah anget+ngudut kebul-kebul). menawi remen panjenengan kulo aturi urun rembok(comentar) sesami nyuwun kaweruh.

menawi kulo kagungan klentu ing tata wicoro, kulo nyuwun pangapunten.

Bila ada penambahan "Departemen Perghaiban" di Negara kita?

Tidak ada entri.
Tidak ada entri.